“De gemeente Den Haag wil een liefdevolle, zorgzame en gastvrije gemeente zijn, die het licht en het getuigenis van Jezus, zowel binnen als buiten de kerk, wil uitdragen.”

Wie zijn we?

De advent gemeente den Haag is één van de oudste en grootste advent gemeentes in Nederland. We zijn blij met ons mooi kerkgebouw waar het hele jaar door, naast onze wekelijkse kerkdiensten, Bijvoorbeeld voor: jongeren, vrouwen, senioren,gezinnen, kinderen enz. ook voldoende ruimte is om landelijke bijeenkomsten bij ons te organiseren.

Ons gebouw is ook in het bijzonder geschikt voor concerten,rouw- en trouwdiensten en vergaderingen.

Ons adres

Adventkerk Den Haag
Robijnhorst 197
2592 TS Den Haag

Wekelijkse kerkdiensten op zaterdag:
Sabbatschool om 10:00
Eredienst om 11:00

 • Geloofsovertuiging

  De geloofsovertuiging van de zevende-dags adventisten is samengevat in wat wij noemen “Onze 28 geloofspunten”.
  Benieuwd ? Klik dan op dit onderdeel.

 • Actieve jeugdgroep

  Advent kerk Den Haag heeft een actieve jeugdgroep met een eigen agenda. Wij adviseren alle jongeren om hun te volgen op Facebook .

 • Landelijke organisatie

  De kerk der zevende-dags adventisten heeft lokale gemeenschappen in het hele land. Er is een landelijke orgaan die alles coördineert. Klik hier om de landelijke website te bezoeken.

 • Internationale organisatie

  Zevende-dags adventisten kom je wereldwijd tegen. Daarom zijn we ook een wereld kerk. Het internationaal orgaan is gevestigd in de Verenigde Staten. Klik op dit onderdeel voor hun website.